mandag den 30. juli 2012

Grøn salat med fersken og broccoli

Her kommer en smuk sommersalat, der også sagtens kan fungere som en ret i sig selv!



Grøn salat med fersken og broccoli (hovedret til 1, tilbehør til 2-3):
  • ½ broccoli
  • salt og karry
  • ½ bakke napolitanasalat
  • 2 små ferskener
  • 1 lille håndfuld mandler
  • 1 lille klump (gede)feta
Start med at skære broccolien i mundrette stykker og svits dem på panden i lidt olivenolie. De skal ikke have for meget - måske ca. 4-5 minutter, så de stadig har bid. Krydr med salt og karry og svits dette med det sidste minut. (Hvis salaten skal bruges som tilbehør, kan du evt. udelade karryen for en mere neutral smag.) Hæld broccolien til afkøling på en tallerken og rist mandlerne på den varme pande til de får lidt farve.
Skær ferskenerne i tern og fetaen i flager. Hak mandlerne groft.
Anret salaten med napolitana nederst, så broccoli, fersken og feta. Drys med de hakkede mandler og server!





Ingen kommentarer:

Send en kommentar