tirsdag den 3. september 2013

Ratatouille-pande

De franske supermarkeder bugner af billige aubergine, squash og tomater - så hvorfor ikke lave en gang ratatouille? Her har jeg også tilsat haricots verts for lidt ekstra bid. Velbekomme!


Pande-ratatouille:

  • 1 løg
  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • 2 tomater
  • ca. 150 g haricots verts
  • salt og peber
Hak løg og svits det i olie. Skær aubergine og squash i kavrte skiver og kom dem ved løgene. Tilsæt salt og skub lidt i blandingen 5 minutters tid. Tilsæt tomater og lad det simre endnu 5 minutter. Trim imens bønnerne (hvis du bruger friske) og vend dem i ratatouillen. Smag til med salt og peber og lad det simre til auberginen er helt mør. Server med frisk pasta eller brød og evt. et drys parmesan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar