fredag den 6. september 2013

Sweet potato-fladbrød

Disse lækre og nemme fladbrød får den flotte orange kulør, den svampede konsistens og lette sødme fra sweet potatoes. Spis dem som et lidt anderledes tilbehør til suppe og (fx indiske) gryderetter eller som appetizer med lidt gedeost, grønt og/eller serrano på toppen! Velbekomme :)


Sweet potato-fladbrød (8 stk.):
Opskrift nogenlunde adopteret fra Scandie Foodie
  • 400 g sweet potato (klargjort stand) - jeg brugte en enkelt kartoffel på størrelse med en mango
  • 150 g hvedemel
  • 75 g fuldkornsmel 
  • 1½ tsk salt
Skræl din sweet potato og skær den i grove stykker. Kog dem møre og hæld vandet fra. Tænd ovnen på 225 grader og mos den kogte sweet potato sammen med salt. Rør melet i lidt ad gangen til du har en fast, klistret dej. Sæt dejen i otte klatter på en bageplade med bagepapir med en våd ske og flad dem ud i 1 cm tykkelse. Bag dem ca. 20 minutter.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar